U bent hier: Home » Portfolio

Klanten over ons:

Gepkens Groep

5
“Ik krijg geregeld complimenten over de website, ook van collega’s. Zelf zijn we ook tevreden. Complimenten dus voor Gepkens Groep.”
Gepkens Groep

5
“Hans Gepkens is een vriendelijk persoon en je kunt er goed zaken mee doen. Hij heeft gezorgd dat ik een goede en mooie website in de lucht hebt daarnaast heeft hij voor mijn bedrijf de automatisering verzorgd. Hans denkt mee en heeft daarnaast ook nog het logo van mijn bedrijf gemaakt waar ik in ieder geval trots op ben. Het bedrijf van Hans Gepkens kan ik zeker aanbevelen.”
Gepkens Groep

5
“Wij krijgen veel complimenten over de web-site. Er is goed geluisterd naar onze wensen. De kleuren, de sfeer, makkelijk leesbaar en vooral snel vindbaar. Ook heel fijn dat we er zelf in kunnen blijven werken/veranderen. Prijs-kwaliteit echt top!”
Gepkens Groep

5
“Hans vormt met zijn team een perfecte partner voor het ontwikkelen van uw huistijl! Van website tot drukwerk, alles onder êên dak. Korte lijnen, no nonsens, mooie producten. Top!”
Gepkens Groep

5
“Zeer tevreden over de samenwerking. Het is snel en eenvoudig afspraken maken. Kennis en deskundigheid staan voorop, zo is er een goed ogende informatieve website tot stand gekomen. De Gepkens Groep is vanuit ons oogpunt voor eenieder aan te bevelen.”
Gepkens Groep

5
“Dank aan de Gepkens groep die voor mij een hele mooie web-site hebben gebouwd,ik krijg alleen maar complimenten over onze site.Ook kon ik terecht voor mijn visite kaartjes-folders- belettering van mijn bus. En de koffie wordt je gelijk aangeboden zodra je binnenkomt. En niet alleen door Hans maar ook het personeel staat voor je klaar. Ik heb verschillende website onderzocht en de Gepkens groep steek er met kop en schouder bovenuit. Niet alleen met prijs maar zeker ook met de service . En als beginnende ondernemer is het heel fijn dat er mensen zijn die met je mee denken.”
Gepkens Groep

5
“Gepkens Groep is 100% klantgericht. In het volledige proces van de samenwerking wordt er constant gecommuniceerd. Dit geeft mij als klant een veilig en vertrouwd gevoel. Bij vragen wordt er ook direct gereageerd en/of actie ondernomen. Kort samengevat is Gepkens Groep een bedrijf dat voor de klant klaar staat. Het resultaat spreekt voor zichzelf en is zelfs boven verwachtingen.”
Gepkens Groep

5
“De Diemse Toren Classic website en natuurlijk de Facebook site staat als een huis. Wij zijn er apetrots op. Veel dank voor jullie fantastische werk!”
Gepkens Groep

5
“Een mooie website maken kan bijna iedereen, een passende is een ander verhaal.”
Gepkens Groep

5
“Samenwerken met de Gepkens Groep is ook echt samenwerken! Samen naar een oplossing zoeken is wat voor mij als belangrijkste er met kop en schouders boven uit stak. Daarnaast is er ook sprake bij de medewerkers en bedrijfsleiding van ruime kennis om dit te vertalen naar het eind product. Met verbazing heb ik gezien met wat voor gemak en open communicatie de beoogde resultaten werden bereikt. En dat tegen een zeer acceptabele prijs. Waar bedrijven nog al eens een kans laten liggen door gewoon niet of zeer laat iets op te pakken, snappen ze bij de Gepkens Groep dat je als klant gewoonweg geholpen willen worden, oplossingen en geen problemen.”
Gepkens Groep

5
“Goed en Professioneel geholpen!”
"Onze insteek is u ontzorgen. U wilt zich tenslotte bezig houden met wat u het leukst vindt, ondernemen."
Route nodig?

Routebeschrijving & kaart

Gepkens Groep   –   Postbus 192, 6940 AB Didam   –   Didamseweg 25C 7037DJ Beek   –   +31 (0) 316 29 44 77   –   info@gepkensgroep.nl – KVK 091154460